Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Mindfulnessgudstjeneste

APR
28

Mindfulnessgudstjeneste


Dato Torsdag d. 28. april 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Husumvold Kirke, Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Medvirkende
Line Bjørn Hansen
Mindfulnessgudstjeneste

Temaet for denne mindfulnessgudstjeneste er opmærksomhed

Mindfulnessgudstjenesterne afholdes i udgangspunktet torsdag en gang om måneden
kl. 17.00 – 18.00.

Gudstjenesterne er tænkt som en pause i hverdagen, hvor kirkens smukke rum danner ramme om meditation, refleksion, bøn, stilhed, musik og tilstedeværelse. Hver aften har sit eget tema og kirkens sognepræst Line Bjørn Hansen kommer med sit bud på kristendommens perspektiv på vores liv i dag. Dette efterfølges af meditationer guidet af psykolog/frivillig mindfulness-instruktør Kim Bonnesen. Ofte laves en generel falde-til-ro meditation på ca. 15 minutter og en mere specifik temaorienteret meditation på ca. 10 minutter. 

Kom og hør klokkerne ringe. Giv dig selv plads til ro og fordybelse. Mærk nærværet mellem dig og de øvrige deltagere. Lad kroppen og sindet falde til ro i kirkens trygge rum og gå herfra med skuldrene sænket og en fornemmelse af afslappethed og balance mellem krop og sind.   

Kommende dato og tema

9. juni: Venlighed

Mindfulnessgudstjenesterne startede i eftersommeren 2021 på initiativ af sognepræst Line Bjørn Hansen, psykolog/frivillig mindfulness-instruktør Kim Bonnesen og frivillige Henriette og Olga. Henriette hjælper med det praktiske og Olga indrammer det hele med forskellige musikstykker.