Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Legestuen

MAR
29

Legestuen


Dato Onsdag d. 29. marts 2023, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Husumvold Kirke, Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Legestuen

Legestuen i Husumvold Kirke

Legestuen foregår i kirkens lokaler hver onsdag fra kl. 10-12 og er drevet af frivillige. Det er et tilbud til forældre og børn, der har lyst til at dele fællesskaber omkring hygge, leg, kreativitet og sang. Der bliver stillet masser af legetøj til rådighed, og der er kaffe/te og saftevand. Prisen er 5 kr. pr. familie.
Vi søger frivillige til Legestuen!

For i fremtiden at kunne fortsætte legestuen søger vi frivillige til at kunne overtage de praktiske opgaver i forbindelse med Legestuen. 

Hvis du er frisk på at stå for det praktiske omkring legestuen, være en god legekammeret og skabe et rart og kreativt rum for børn og deres forældre, så er det dig, vi vil i kontakt med. Opgaverne består i at stille legetøj frem og rydde op efter, lave kaffe, te og saft og være tilstede som en ekstra legekammerat eller til samtale. 

Du kan skrive til helgibreiner@hotmail.com med nogle ord om dig selv, din baggrund, og hvordan du vil bidrage til at skabe den bedste legestue.

Legestuen i Husumvold Kirke

Legestuen foregår i kirkens lokaler hver onsdag fra kl. 10-12 og er drevet af frivillige. Det er et tilbud til forældre og børn, der har lyst til at dele fællesskaber omkring hygge, leg, kreativitet og sang. Der bliver stillet masser af legestøj til rådighed, og der er kaffe/te og saftevand.