Ord & Musik i Husumvold Kirke: Øresund Triplettes / Husk tilmelding via linket her

Søndag d. 13. september 2020, kl. 16:00
Husumvold Kirke, Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Øresund Triplettes
Fri entré. Med tilmelding via www.husumvoldkirke.dk, maks. 60 personer.

Ord & Musik inviterer på en koncertfortælling fra den rytmiske scene - med Øresund Triplettes.

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazztrio, som denne eftermiddag i ord og toner vil invitere jer ind i vokaljazzens verden og den specielle besætning med 3 sangstemmer og en kontrabas. Trioen er inspireret af swing og boogie-woogietiden i USA og særligt gruppen The Andrews Sisters, som bl.a. blev kendte ved at optræde for tropperne under Anden Verdenskrig. Med respekt for traditionen har Øresund Triplettes videreudviklet stilen til sit eget udtryk, der forholder sig reflekteret til musikken og dens rolle - både nu og dengang. Kom og hør hvordan et musikalsk projekt, der startede som en fascination af en charmerende musikstil, har udviklet sig til et brændende vigtigt og aktuelt budskab om krig og fred.

Velkommen til en både tankevækkende og råswingende oplevelse.

Fri entré. Med tilmelding via www.husumvoldkirke.dk

Tilgå tilmelding ved at klikke HER.

LiveFOTO: Kristina Ahm