Andagt og Fredagsmøde / Om Vadehav, fugle og kunst

Fredag d. 25. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Husumvold Kirke, Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Sognepræst Stig Boel og naturvejleder, kunstner og forfatter Marco Brodde
Gratis, men husk tilmelding. Kaffe/te og brød 10. kr.

Naturvejleder, kunstner og forfatter, Marco Brodde, besøger os denne fredag til en samtale om Vadehav, fugle og kunst. Som naturvejleder i Fanø Kommune og med bopæl samme sted er Marco helt tæt på det Vadehav og fuglene, som han gennem sig arbejde, sin kunst og sine bøger, formidler.

Billede: Marco Brodde.

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Stig Boel.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når vi mødes om andagt og Fredagsmøde, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. Har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.

Ligesom gudstjenesterne, er andagter og fredagsmøder således også med tilmelding og begrænsede antal pladser.