Højmesse med tilmelding (ved at klikke videre ind her, eller i felt nedenfor på hjemmesiden)

Dato Søndag d. 18. april 2021, kl. 10:00
Sognepræst

Velkommen til højmesse ved sognepræst Stig Boel.

Vi afholder gudstjenester og andagter som planlagt, men under de skærpede anvisninger gældende fra 8. januar.

Gudstjenesten vil ikke vare længere end 1/2 time, og der vil være mindst 2 meters afstand mellem deltagere, som ikke er fra samme husstand - således kan der maks være 25 i kirkerummet. Der er fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Vi skal alle bære ansigtsmaske eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Det gælder ikke børn under 12 år. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme.