Højmesse og kirkens fødselsdag / Mariæ bebudelse ved alle kirkens præster / husk tilmelding (ved at klikke videre ind her, eller i felt nedenfor på hjemmesiden)

MAR

Dato Søndag d. 21. marts 2021, kl. 10:00
Sognepræst Lise Mortensen, Line Bjørn Hansen, Stig Boel og Frederik Teglberg Damm

Velkommen til højmesse og fejring af Husumvold Kirkes fødselsdag ved alle kirkens præster.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vores gudstjenester er derfor fortsat med tilmelding, så vi kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand.

Vi håber meget på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle sammen!

I bedes venligst tilmelde jer HER.