Højmesse midfaste ved sognepræst Lise Mortensen / husk tilmelding (ved at klikke videre ind her, eller i felt nedenfor på hjemmesiden)

MAR

Dato Søndag d. 14. marts 2021, kl. 10:00
Sognepræst Lise Mortensen

Velkommen til højmesse ved sognepræst Lise Mortensen.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vores gudstjenester er derfor fortsat med tilmelding, så vi kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand.

Vi håber meget på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle sammen!

I bedes venligst tilmelde jer HER