Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse 2. søndag efter helligtrekonger ved sognepræst Stig Boel / husk tilmelding (ved at klikke videre ind her, eller i felt nedenfor på hjemmesiden)

Dato Søndag d. 17. januar 2021, kl. 10:00
Sognepræst Stig Boel

Velkommen til højmesse ved sognepræst Stig Boel.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vores gudstjenester er derfor fortsat med tilmelding, så vi kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand.

Vi håber meget på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle sammen!

I bedes venligst tilmelde jer HER.