Andagt og Fredagsmøde / med tilmelding / Mine 40 år i "det blå Danmark"

OKT
09

Andagt og Fredagsmøde / med tilmelding / Mine 40 år i "det blå Danmark"


Fredag d. 9. oktober 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Husumvold Kirke, Gadelandet 25, 2700 Brønshøj
Sognepræst Stig Boel og foredragsholder og maskinmester Gustav Schmidt Hansen
Gratis, men husk tilmelding. Kaffe/te og brød koster 10 kr.

Det bliver en spændende eftermiddag i selskab med foredragsholder og maskinmester Gustav Schmidt Hansen, der efter 40 år i "det blå Danmark" kan fortælle om både pirater på Vestafrika, borgerkrigen i Nordirland og Golfkrigen, havari samt sejlads i hårdt vintervejr, oceangående slæbebåde og danske sømandskirker. 

Gustav sluttede karrieren på Endelavefærgen og har udover et liv på søen periodevis arbejdet på rederikontor og som driftleder på containerfabrik. Han har endvidere været søfartssagkyndig ved Vestre Landsret og Sø & Handelsretten samt i Ankenævnet for Dansk Søfart. Og sidder i repræsentantskabet for Danske Sømands- og Udlandskirker. 


Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag ved sognepræst Stig Boel.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når vi mødes om andagt og Fredagsmøde, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. Har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.

Ligesom gudstjenesterne, er andagter og fredagsmøder således også med tilmelding og begrænsede antal pladser.