Allehelgen mindegudstjeneste ved sognepræsterne Stig Boel og Lise Mortensen / med tilmelding (ved at klikke videre ind her, eller i felt nedenfor på hjemmesiden)

Dato Søndag d. 1. november 2020, kl. 16:00
Sognepræsterne Stig Boel og Lise Mortensen

Vi mindes dem, vi har mistet, når Husumvold Kirke inviterer til en stille og stemningsfuld mindegudstjeneste, hvor alle kirkens præster deltager. Her vil navnene på dem, vi har mistet i det forgangne år, blive læst op, og vi vil tænde lys for vores døde.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vores gudstjenester er derfor fortsat med tilmelding, så vi kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand. For at flere kan være med, vil der i år være to mindegudstjenester.

Vi håber meget på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle sammen!

I bedes venligst tilmelde jer