Dato Torsdag d. 21. januar 2021, kl. 18:30
Sognepræst Stig Boel
Husk tilmelding.
Aftenandagt ved Sognepræst Stig Boel

Kom med til en stemningsfuld aftenandagt ved sognepræst Stig Boel. Med musik og salmesang ved kirkens sangere og organist.

I lyset af de aktuelle restriktioner og det høje smittetal må vi bekLageligvis aflyse vores kirkebio. Vi glæder os til snart at se jer alle igen!

TORSDAGE MED KIRKEBIO / Se gode film med noget på hjerte i din kirke. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og bagefter vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk.

Denne gang skal vi se "En hvid, hvid dag" af iInstruktør Hlynur Pálmason (2019)

I en afsidesliggende islandsk by fatter en pensioneret politichef mistanke om, at en mand fra byen skulle have haft en affære med hans hustru, der for nylig døde i et trafikuheld. Gradvist besættes han af ønsket om at finde sandheden, og han udsætter dermed ikke bare sig selv men også sine allernærmeste for fare. En stærk fortælling om sorg, hævn og ubetinget kærlighed.

Aftenen begynder med en kort andagt i kirken kl. 18.30.