Dato Søndag d. 21. februar 2021, kl. 16:00
Kim Bak Dinitzen (cello), Galya Kolarova (klaver), Emma Steele (violin)
Fri entré, men husk tilmelding.
FLYTTET TIL 12. SEPTEMBER / KONCERT / Chopins kammermusik / husk tilmelding

Et fyrværkeri af skøn musik!

Det er ikke just kammermusik, man tænker på, når man hører navnet ”Chopin”. Han var helt og holdent klaverets mester og skrev næsten udelukkende for klaver. Men i sine unge dage komponerede han både en ”Trio for klaver, violin og cello op 8” og en ”Introduktion og Polonaise for cello og klaver op. 3”. Ved sit livs slutning komponerede han en stor sonate for cello og klaver. Et mesterværk, som vi hørte fremført i Husumvold Kirke i februar 2020, spillet af Kim Bak Dinitzen (cello) og Galya Kolarova (klaver). Allerede den gang lovede de at spille polonaisen for os. Nu også suppleret med ”Trio”, hvor Det Kongelige Teaters koncertmester, Emma Steele, spiller med.

Vi garanteret et fyrværkeri af skøn musik og beder for, at klaveret holder!