Dato Søndag d. 25. april 2021, kl. 10:00
Sognepræst Stig Boel
Højmesse 3. søndag efter påske ved sognepræst Stig Boel/ husk tilmelding

Velkommen til højmesse ved sognepræst Stig Boel.

Jesu bortgang (Johs. 16,16-22)

”En kort tid, så ser I mig ikke længere, og atter en kort tid, så skal I se mig”, sagde Jesus til sine disciple den sidste aften, de var sammen inden hans korsfæstelse og død Langfredag. De forstod ham slet ikke: ”Hvad mener han med at sige: En kort tid? Vi forstår ikke, hvad han taler om”, sagde de til hinanden.

Jesus sagde det til sine disciple dengang og dermed også til os i dag. Hvad skal vi tænke og tro om denne tale om kort tid 2000 år senere?

Kom trygt til gudstjeneste i Husumvold Kirke - nyd en stund med tid til ro. Få velsignelse, tid og ord til eftertanke. Lad dig opløfte af de stemningsfulde toner fra orgel, stærke sangstemmer og fælles sang.

Vi kan fra den 21. april glædeligvis igen forlænge gudstjenesten - og synge sammen! Vi følger selvfølgelig fortsat myndighedernes anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der vil nu igen være to meters afstand ved sang, og der er stadig tilmelding til vores gudstjenester og andagter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.