Fredagsmødet

Vi mødes i Husumvold Kirke på udvalgte fredage til andagt, vedkommende foredrag, musik og gode snakke. Lige nu kan vi desværre ikke mødes til foredrag, kaffe og snak. Indtil det igen er muligt, kan vi samles omkring musikANDAGTER i kirkerummet.

Aktuelt varer andagt og gudstjeneste ikke længere end 1/2 time, og vi følger selvfølgelig alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til vores gudstjenester og andagter. For tilmelding klik videre HER.  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Vi følger myndighedernes retningslinjer for areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. Er du syg, eller har du symptomer på covid-19, skal du selvfølgelig blive hjemme. Læs mere HER.

Fredagsmødet

Der er ingen begivenheder.