Husumkurven

 

Tidligere kendt som 'Månedens Kurv'.

I Husumvold Kirke har vi indgået et samarbejde med Husum Kirke om deres projekt 'Husumkurven’.

Hvad er ’Husumkurven’ ?

Projektet er et maduddelingsprojekt, hvor menighederne kan være med til at hjælpe sognets borgere, som har brug for en kurv madvarer og husholdningsartikler for at få hverdagen til at hænge sammen.

Det hedder ’Husumkurven’, men lige nu bliver der uddelt kurve hver uge og nogle gange flere gange om ugen. Modtagerne er altid meget taknemmelige og fortæller, hvor stor en hjælp kurven er. 

Projektet startede ultimo 2018 i Husum Kirke, og nu har det altså bredt sig til Husumvold Kirke, som sammen med Husum Kirke vil indsamle mad og andre holdbare varer til uddeling. Kurvene bliver suppleret med friske råvarer, der er købt for fondsmidler, som er tildelt projektet og for kontante donationer fra f.eks. MobilePay. Men primært er projektet båret af de donationer, som kommer fra menighederne og projektets lokale samarbejdspartnere.

Sådan kan du hjælpe

Hvis du vil være med til at støtte projektet, kan du aflevere holdbare madvarer som makrel, pasta eller kaffe, husholdningsartikler eller andre brugbare donationer i den opstillede boks i våbenhuset i Husumvold Kirke eller garderoben. Vi sætter pris på hver en donation!

Du kan også støtte projektet på MobilePay 188870

Alle donationer til mobilepaynummeret ovenfor bliver fordelt på Husum Sogn Menighedsplejes diakonale projekter til gavn for sognets borgere og lokalområdet. 

 

Ansøgning om at modtage Husumkurven

Du kan ansøge om at modtage en kurv fra projektet via Husum Kirkes hjemmeside her.

Har du idéer til andre ting/donationer, som kunne være brugbare, så kontakt Sofie Troelsgaard (diakonimedarbejder i Husum Kirke) på Diakoni.husumkirke@gmail.com/21 18 13 04 eller Berit Sonne Amhild (kirke- og kulturmedarbejder i Husumvold Kirke) på berit.husumvoldkirke@gmail.com.